Топ 10 Места за Агенции за Недвижности

Топ 10 места за недвижности

Real Estate или “Недвижен Имот”, е една од најпопуларните гранки на интернет. Доколку барате страници каде може да најдете одлични листинзи, било да е за изнајмување или продажба, проверете ги следните:

  1. Vimeo – Вимео е директен конкурент на Youtube, но со поголеми рестрикции. Место за професионалци.
  2. LinkedIn – Најпознатото место за професионалци од скоро секоја област, најчесто IT.
  3. Index – Најголемата дата-база на компании од целиот свет, вкључувајќи мали, средни и големи предпријатија.
  4. Trustpilot – Најпознатата и најквалитетна веб-страница за рецензии која ја користат скоро сите online компании.
  5. Houzz – Еден од поголемите огласници за недвижнини во Америка (USA).
  6. Zillow – Слична страница како Houzz, најчесто користеното место за недвижнини во Северна Америка.
  7. Google – Прелистувачот нуди можност сами да креирате свој веб сајт.
  8. Vymaps – базирано на “google maps”, доколку сакате да ја прикажете локацијата.
  9. Blogspot – приватни агенти најчесто го користат Blogger за објавување на листинзи.
  10. LiveJournal – еден од постарите блог-сајтови.

Се надеваме дека листата е корисна. За повеќе, проверете овде.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *