• Акција: MaxPuls Тример за трева MP-GT23 + Резервен конец за глава 6m

MaxPuls Тример за трева MP-GT23 + Резервен конец за глава 6m

  • Моќност: 250W
  • Дијаметар на сечење: 200mm
  • Вртежи: 14.000/min
  • Гаранција: 6 месеци


Напиши мислење

Акција: MaxPuls Тример за трева MP-GT23 + Резервен конец за глава 6m

Сеуште неоценето Напиши мислење
Цена
1.550ден.
Достапност:
Код на продуктот:
631050
Производители
MAXPULS
  • Испорака: 100-150ден.

  • Безбедно купување

Сподели

Видени производи