Вградна плотна со модерен дизајн, високи преформанси и квалитет. Целосно направена од стакло керамика, со 4 индукциски зони ( 1+1 со проширување на грејна површина ) и 4 посебни, тач (Touch) контроли за јачина. Има сензор за автоматско исклучување ( кога зоната е празна ) и индикатор кој предупредува за топлина. ( сензорот можете да го исклучите со притискање на STOP+GO копчето ). Има "Child lock" заштита, и "Auto-off" опција. Во црна боја и алуминска рамка, со минималистички изглед на обележјата на зоните, совршено се вклопува во секоја кујна.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

 • материјал: стакло-керамика;
 • вкупна јачина: 7000 W.
 • зони за готвење: 4 индукциски (1+1 со проширување);
 • Auto-off функција;
 • Child lock;
 • автоматско вклучување на сензор;
 • STOP+GO режим на работа;
 • индикатор за топлина;
 • дигитални тач контроли;
 • дизајн со алуминска рамка;
 • 60 x 60 cm ширина и должина.

Гаранција: 2 години.

Напиши мислење

ELECTROLUX Вградна плотна EHF-6346XOK

Сеуште неоценето Напиши мислење
Цена
17.999ден. 12.599ден.

Заштеда 5.400ден.

Достапност:
На залиха
Код на продуктот:
THMR-Cd-9135815
Производители
Electrolux

 • Испорака: 100-150ден.

 • Безбедно купување

Сподели

Видени производи