• EXTOL CRAFT Бургија степенеста, ∅4-12mm

Степенести бургии се користат за дупчење кружни отвори во легирани и нелегирани челични плочи, цевки и профили со дебелина на ѕидот од 4 мм, дупчење и отстранување остатоци во една операција. Исто така може да се користи за дупчење во помеки материјали како дрво, пластика и плексиглас. Конусните бургии се наменети за дупчење дупки без деформирање на лимот. Бургијата може повторно да се наостри.

Главни технички параметри:

  • ∅4-12mm,
  • степен 1mm,
  • 9 степени,
  • носач ∅6mm,
  • должина 69mm,
  • материјал: TiN.
Напиши мислење

EXTOL CRAFT Бургија степенеста, ∅4-12mm

Сеуште неоценето Напиши мислење
Цена
190ден.
Достапност:
На залиха
Код на продуктот:
20051
Производители
EXTOL CRAFT

  • Испорака: 100-150ден.

  • Безбедно купување

Сподели

Видени производи