Мала домашна пумпа за вода-хидрофор за чиста вода. Наменета е за зголемување на притисокот на водата во домашен водоводен систем.

Главни технички параметри:

 • напон/фреквенција 230V/50Hz,
 • моќност: 1200W,
 • max прото: 3800l/h,
 • max висина: 46m +/- 5%,
 • max длабочина: 8m,
 • дијаметар на влезно/излезно грло 1",
 • работен притисок: 3bar,
 • резервоар: 20l,
 • тежина: 16kg.
Напиши мислење

EXTOL CRAFT Хидрофор со притисок и резервоар, 1200W, 3800l/h, 20l

Сеуште неоценето Напиши мислење
Цена
12.790ден.
Достапност:
На залиха
Код на продуктот:
414251
Производители
EXTOL CRAFT

 • Испорака: 100-150ден.

 • Безбедно купување

Сподели

Видени производи