• EXTOL CRAFT Компресор со масло, 1500W, 24L

Електричниот воздушен компресор со масло, Extol Craft погоден е за приклучување на пневматски алат, пумпање гуми, фарбање со спреј пиштол, чистење со воздух итн. Структуралниот дизајн кој овозможува подмачкување со масло, осигурува подобри перформанси и подолг сервисен рок.

 Главни технички параметри:

  1. 230V/50Hz,
  2. моќност 1500W,
  3. брзина 2850/min,
  4. притисок 8 bar (0.8 MPa),
  5. резервоар 24 литри,
  6. проток 208l/min,
  7. тежина: 25kg.
Напиши мислење

EXTOL CRAFT Компресор со масло, 1500W, 24L

Сеуште неоценето Напиши мислење
Цена
9.889ден.
Достапност:
На залиха
Код на продуктот:
418200
Производители
EXTOL CRAFT

  • Испорака: 100-150ден.

  • Безбедно купување

Сподели

Видени производи