Мала столна брусилка која е идеална за употреба во домаќинствата, за мајстори и моделари. Таа е наменета за мал обем на работа од типот на брусење и полирање. Дополнителното флексибилно вратило дозволува 3,2 мм со широк спектар на абразиви и сечење тела наменети за фино гравирање, прецизна обработка на дрво, пластика, метал или стакло. 

Главни технички параметри: 

  1. напон / фрекфенција: 230V / 50Hz;
  2. моќ: 120W;
  3. брзина: 0-9900;
  4. дијаметар на прв диск: 75 mm;
  5. диск за груба обработка: P120;
  6. екстра полирање;
  7. флексибилна основа;
  8. тежина: 2 кг.
Напиши мислење

EXTOL CRAFT Мини столна брусилка, со 2 диска 120W

Сеуште неоценето Напиши мислење
Цена
3.490ден.
Достапност:
На залиха
Код на продуктот:
410112
Производители
EXTOL CRAFT

  • Испорака: 100-150ден.

  • Безбедно купување

Сподели

Видени производи