• EXTOL CRAFT Пиштол за пластика, ∅7,2MM, 25W

Пиштол за лепење е наменет за брзо лепење на хартија, плута, дрво, кожа, текстил, пластика, керамика, итн. Рачката овозможува механичко движење, и мазно и точно дозирање на течен лепак на посакуваното место.

Главни технички параметри:

  1. напон/фреквенција: 230V/50Hz;
  2. моќност: 25W;
  3. max моќност: 70W;
  4. дијаметар на пластични стапчиња: 7,2mm;
  5. капацитет на лепење 4,5g/min;
  6. време на активација: 3-5min;
  7. температура на лепење 200°C, пластика, керамика, кожа, картон, дрво;
  8. тежина: 78g.
Напиши мислење

EXTOL CRAFT Пиштол за пластика, ∅7,2MM, 25W

Сеуште неоценето Напиши мислење
Цена
269ден.
Достапност:
На залиха
Код на продуктот:
422000
Производители
EXTOL CRAFT

  • Испорака: 100-150ден.

  • Безбедно купување

Сподели

Видени производи