Наменета за разни употреби во градина, викендичка и мала градба. Може да се користи за наводнување градина, прскалки за вода, полнење и празнење базен, рибник и др.

Главни технички параметри:

  • напон/фреквенција 230V/50Hz,
  • моќност 600W,
  • max.проток 3600l/h,
  • max.висина: 35m +/- 5%,
  • длабочина 9m,
  • дијаметар на влезно/излезно грло 1",
  • термичка заштита на намотки,
  • тежина: 9,2kg.
Напиши мислење

EXTOL CRAFT Пумпа електрична, 600W, 3600l/h

Сеуште неоценето Напиши мислење
Цена
6.990ден.
Достапност:
На залиха
Код на продуктот:
414260
Производители
EXTOL CRAFT

  • Испорака: 100-150ден.

  • Безбедно купување

Сподели

Видени производи