Акумулаторската косилка EXTOL PREMIUM е опремена со најмодерен мотор без четкици. Предностите на овој нов вид на мотор во однос на конвенционалните се ниско ниво на бучава и поефикасна и помала потрошувачка на енергија. Косилката е едноставна за користење и одржување и има поголема слобода на движење на трева во однос на косилките со кабел. Извор на енергија е батерија од Li-ion 25,2V со капацитет од 4000mAh. Период на полнење на батеријата е 2часа а површина која може да се искоси е 200-250m2. 

Технички параметри: 

  • 25,2V, Li-ion, 4000mAh, 3800/min,
  • дијаметар на косење: 32cm,
  • висина на косење: 25-45-65mm,
  • период на работа со едно полнење: 40-60min,
  • време на полнење на батерија: 2h,
  • волумен на кошница: 30l,
  • тежина: 12kg. 
Напиши мислење

EXTOL PREMIUM Акумулаторска косилка за трева без четкици

Сеуште неоценето Напиши мислење
Цена
19.990ден. 15.990ден.

Заштеда 4.000ден.

Достапност:
На залиха
Код на продуктот:
8895630
Производители
EXTOL PREMIUM

  • Испорака: 100-150ден.

  • Безбедно купување

Сподели

Видени производи