Главни технички параметри:

  1. напон/фреквенција: 230V/50Hz,
  2. моќност: 650W,
  3. брзина: 800-3000/min, 
  4. max.рез во дрво: 115mm,
  5. max. рез во метал: 5mm,
  6. max. рез во алуминиум: 20mm,
  7. маса: 2,7kg.
Напиши мислење

EXTOL PREMIUM Електрична реципрочна пила, 650W, RS 650

Сеуште неоценето Напиши мислење
Цена
4.590ден.
Достапност:
На залиха
Код на продуктот:
8893600
Производители
EXTOL PREMIUM

  • Испорака: 100-150ден.

  • Безбедно купување

Сподели

Видени производи