• EXTOL PREMIUM мешалка за градежни смеси 1200W MX 1200 P

Мешалка наменета за мешање градежни материјали како што се, малтери, лепила, бои и лакови. Електронски контролиран почеток спречува прскање на мешаните материјали од садот и ја зголемува безбедноста на работата.

Главни технички параметри:  
мек старт, 
регулација на брзина, 
напон / фреквенција: 230V/50Hz . 
Потрошувачка на енергија: 1200W 
прв степен на пренос (без оптоварување): 300-650врт./min 
бавен почеток (мек старт): Да, 
контрола на брзината: Да 
константна брзина за време на оптоварување: не, 
заштита од преоптоварување: не,  
навој дименз.: M14 
ширина на лопатка 120mm : 
дијаметар на навој на лопатка M14: 120mm 
должина на мешачка лопатка 560 mm 
Маса на смеса: 25-50kg max,  
маса : 3,4kg

Напиши мислење

EXTOL PREMIUM мешалка за градежни смеси 1200W MX 1200 P

Сеуште неоценето Напиши мислење
Цена
5.490ден.
Достапност:
На залиха
Код на продуктот:
8890600
Производители
EXTOL PREMIUM

  • Испорака: 100-150ден.

  • Безбедно купување

Сподели

Видени производи