• EXTOL PREMIUM Метро лента, 5m, ширина 19mm
Главни технички параметри: 

  • II класа на точност, 
  • гумирано пакување, 
  • 3x stop копчиња,
  • со магнет,
  • должина 5m, 
  • ширина на лента 19mm.
Напиши мислење

EXTOL PREMIUM Метро лента, 5m, ширина 19mm

Сеуште неоценето Напиши мислење
Цена
199ден.
Достапност:
На залиха
Код на продуктот:
3125
Производители
EXTOL PREMIUM

  • Испорака: 100-150ден.

  • Безбедно купување

Сподели

Видени производи