• EXTOL PREMIUM Насадни клучеви, сет 39пар, 3/8", CrV

Главни технички параметри: материјал: CrV крцкалка 3/8" (45заби), насадни клучеви: 3/8" 8-9-10-11-12-13-14-15-16-17-18-19-21-22mm насадни клучеви продолжени: 3/8" 8-10-12-13-17-19mm клуч за свеќица: 3/8" 16-21mm продолжеток: 3/8" 75-150mm адаптер со отвор: 3/8",1/4" универзален кардан: 3/8" hroty: 3/8" S4-7, PH1-2-3, H5-6, T10-15-20-25 адаптер за битови: 3/8".

Напиши мислење

EXTOL PREMIUM Насадни клучеви, сет 39пар, 3/8", CrV

Сеуште неоценето Напиши мислење
Цена
2.353ден.
Достапност:
Код на продуктот:
6522
Производители
EXTOL PREMIUM
  • Испорака: 100-150ден.

  • Безбедно купување

Сподели

Видени производи