Главни технички параметри: 

  • 8-28mm,
  • должина на нож 170mm,
  • за кабел ∅8-28mm, 
  • безбедно сече изолација од кабел во надолжна и периферна насока без да се оштети изолацијата на жиците во внатрешноста на кабелот.
Напиши мислење

EXTOL PREMIUM Нож за оджилување на кабли

Сеуште неоценето Напиши мислење
Цена
195ден.
Достапност:
На залиха
Код на продуктот:
8831100
Производители
EXTOL PREMIUM

  • Испорака: 100-150ден.

  • Безбедно купување

Сподели

Видени производи