• EXTOL PREMIUM Пиштол за лепење пластика, 180W, 11mm, GG 180 E

За општа употреба, на пример, за време на составување на работи, поправки, сврзување, запечатување и фугирање.

Главни технички параметри:

  1. напон / фрекфенција: 230V / 50Hz,
  2. потрошувачка на енергија: 180W,
  3. дијаметар на силиконските лепак цевчиња: 11 mm,  
  4. време на активирање: 3-5 мин,
  5. температура при апликација: 220 ° C,
  6. врзува материјали како: пластика, керамика, кожа, картон, дрво, некои видови на метали.
  7. маса: 0.42kg.
Напиши мислење

EXTOL PREMIUM Пиштол за лепење пластика, 180W, 11mm, GG 180 E

Сеуште неоценето Напиши мислење
Цена
885ден.
Достапност:
На залиха
Код на продуктот:
8899002
Производители
EXTOL PREMIUM

  • Испорака: 100-150ден.

  • Безбедно купување

Сподели

Видени производи