Пневматската ексцентрична брусилка е наменета за брусење на дрво, метал, пластика, глет маса и кит и за фугирање и полирање на емајл маси. Дел од брусилката е и излез за надворешно одведување на прашината. Гумениот диск е опремен со лепенка за брзо менување на брусна хартија.

Главни технички параметри:

  • дијаметар на гумен диск: 150mm;
  • ексцентричност: 5mm;
  • брзина без оптоварување: 0-10500/min;
  • потрошувачка на воздух: 150l/min;
  • работен притисок: 6,3bar (0,63MPa);
  • дијаметар на приклучок: 1/4";
  • маса: 0,96kg.
Напиши мислење

EXTOL PREMIUM Пневматската ексцентрична брусилка, 150mm, 6,3bar

Сеуште неоценето Напиши мислење
Цена
3.290ден.
Достапност:
На залиха
Код на продуктот:
8865038
Производители
EXTOL PREMIUM

  • Испорака: 100-150ден.

  • Безбедно купување

Сподели

Видени производи