Потопната пумпа Extol Premium е наменета првенствено за црпење на нечисти и отпадни води. Поради високата пропусна моќ, овозможува црпење вода која содржи ситни материи и влакнести нечистотии. Пумпата, исто така наоѓа примена за пренос на вода од река, рибник, базен, итн.

Главни технички параметри:

 • напон / фреквенција: 230V/50Hz,
 • моќност: 1100W,
 • max проток: 16200l/h,
 • max поместување: 10m,
 • максимална длабочина на потопување: 5m,
 • дијаметар на излезно грло: 50mm,
 • пропустливост на материи: 15mm,
 • должина на кабел: 9,5m,
 • со секач за цврсти материи,
 • маса: 22.5 kg.
Напиши мислење

EXTOL PREMIUM Пумпа потопна за кал, со секачки нож SP 110 KF

Сеуште неоценето Напиши мислење
Цена
15.490ден.
Достапност:
На залиха
Код на продуктот:
8895005
Производители
EXTOL PREMIUM

 • Испорака: 100-150ден.

 • Безбедно купување

Сподели

Видени производи