• EXTOL PREMIUM Респираторна маска FFP2, за заштита до 10пати максимално дозволена концентрација

Главни технички параметри: FFP2-заштита против тврди честици, водени и течни аеросоли до 10пати максимално дозволена концентрација на супстанции во воздухот.

Напиши мислење

EXTOL PREMIUM Респираторна маска FFP2, за заштита до 10пати максимално дозволена концентрација

Сеуште неоценето Напиши мислење
Цена
130ден.
Достапност:
На залиха
Код на продуктот:
8856724-1
Производители
EXTOL PREMIUM

  • Испорака: 100-150ден.

  • Безбедно купување

Сподели

Видени производи