Главни технички параметри:
3/8" TORX: E10-11-12-14-16-18-20, 1/4" TORX: E4-5-6-7-8, 1/4"
адаптер за битови 1/4", 3/8" , 
адаптер за битови 5/16", 1/2",
адаптер за битови10mm, 1/2"  
адаптер за битови 12mm,TORX 1/4"x25mm,
битови: T10-15-20-25,
битови TORX 5/16"x30mm: T20-25-30-35-40-45,
битови TORX 10x75mm T20-25-30-40-45-50-55,
битови TORX 12x75mm: T60-70

Напиши мислење

EXTOL PREMIUM сет битови и насадни клучеви, 1/4",3/8", 1/2", 35пар.

Сеуште неоценето Напиши мислење
Цена
1.390ден.
Достапност:
На залиха
Код на продуктот:
8818211
Производители
EXTOL PREMIUM

  • Испорака: 100-150ден.

  • Безбедно купување

Сподели

Видени производи