Спецификации

Напон: 230V˜, 50Hz

Моќност: 1100W

Ширина на косење: 320mm

Брзина на празен од: 0-3.300/min.

Висинанакосење (3 нивоа) 28 - 48 - 68mm

Дијаметарнатркала: 140mm

Волуменнакорпазатрева: 28L

Безбедносен прекинувач за двете раце

Тежина: 7.0kg

Гаранција: 1 година

Напиши мислење

FERM Електрична косилка 1100W-320mm

Сеуште неоценето Напиши мислење
Цена
4.999ден.
Достапност:
На залиха
Код на продуктот:
LMM1011
Производители
Ferm

  • Испорака: 100-150ден.

  • Безбедно купување

Сподели

Видени производи