• Предвидена површина на прочистувањте- од 40-60 м2.
 • Енергетска ефикасност-моќност: 60 w.
 • Осдумкратен систем на прочистување.
 • Електростатски плазма филтер кој ги разложува честичките од прашина.
 • HEPA филтер кој има помали честички кои го загадуваат воздухот.
 • Јаглероден филтер кој го чисти воздухот со активен јаглен, ги елиминира штетните хемикалии.
 • Неткаен филтер кој го спречува негативниот ефект на микрочестиците од чад.
 • Фотокатализатор кој го поддржува процесот на убивање на бактерии.
 • УВ ламба која ги убива бактериите и го спречува нивното множење во околината.
 • Активен озон кој го елиминира биолошкото и хемиското загадување.
 • јонизација на воздухот, поддршка на имунолошките процеси на човечкото тело.
 • Дополнителна дезинфекција на озонот и на јони 5mln / cm3.
 • Моќ на прочистување: 365 m3 / h
 • Промена на воздухот во оптималната површина: 5 пати.
 • Вграден таjмер.
 • Сензор.
 • Индикатор за промена на филтер.
 • Индикатор за присуство на pm2 честички и за ниво на загаденост на воздухот во просториjата.
 • Напредна технологиjа за успешно елиминирањте на 99,97% од штетните честички:
 1. Механички нечистотии (прашина, цврсти честички на чад и гасови).
 2. Грини.
 3. Животински крзно и епидермис (кои се силни алергени за многу луѓе).
 4. Полен од треви, дрвја и цвеќиња.
 5. Бактерии и вируси.
 6. Мириси.
 7. Формалдехид, бензен и други штетни гасови.
 8. PM 2.5 и PM 10 честички.
 • Препорака за промена на филтерот- по шест месеци 24-часовно користење.


  Напиши мислење

  GOCLEVER Cristal Air Pro Прочистувач на воздух

  Сеуште неоценето Напиши мислење
  Цена
  22.999ден.
  Достапност:
  На залиха
  Код на продуктот:
  CRISTAL AIR PRO
  Производители
  GOCLEVER

  • Испорака: 100-150ден.

  • Безбедно купување

  Сподели

  Видени производи