Доколку сакате да додадете уште некој производ во вашата кошничка 

кликнете ТУКА и повторете ја постапката.

Производот кој веќе го имате ставено во кошничка за нарачка ќе остане во истата при додавањето на новиот производ.

Шопинг кошничка

Вашата кошничка е празна!