• EXTOL PREMIUM Пиштол за лепење пластика, 180W, 11mm, GG 180 E

EXTOL PREMIUM Пиштол за лепење пластика, 180W, 11mm, GG 180 E

Дади прв оценка Напиши мислење
Цена
885ден.
Достапност:
На залиха
Модел:
8899002
Производител:
EXTOL PREMIUM

Информации за партнер

КУПИ АЛАТ

Цена :
(0/5)
Вредност :
(0/5)
Квалитет :
(0/5)

Вкупно производи 1140

  • Испорака: 100-150ден.

  • Можна замена

  • Бесплатна испорака над 3000ден.

За општа употреба, на пример, за време на составување на работи, поправки, сврзување, запечатување и фугирање.

Главни технички параметри:

  1. напон / фрекфенција: 230V / 50Hz,
  2. потрошувачка на енергија: 180W,
  3. дијаметар на силиконските лепак цевчиња: 11 mm,  
  4. време на активирање: 3-5 мин,
  5. температура при апликација: 220 ° C,
  6. врзува материјали како: пластика, керамика, кожа, картон, дрво, некои видови на метали.
  7. маса: 0.42kg.
Напиши мислење