• EXTOL PREMIUM Појас за алати, кожен без ремен, 5 џеба

EXTOL PREMIUM Појас за алати, кожен без ремен, 5 џеба

Дади прв оценка Напиши мислење
Цена
649ден.
Достапност:
На залиха
Модел:
421
Производител:
EXTOL PREMIUM

Информации за партнер

КУПИ АЛАТ

Цена :
(0/5)
Вредност :
(0/5)
Квалитет :
(0/5)

Вкупно производи 1140

  • Испорака: 100-150ден.

  • Можна замена

  • Бесплатна испорака над 3000ден.

Главни технички параметри: 

  • 5 прегради ( 1 голема, 1 средна, 3 мали ),
  • држач на чекан,
  • столарски тип.
Напиши мислење