EXTOL PREMIUM Потопна пумпа, 750W, 39.000 л / час

Дади прв оценка Напиши мислење
Цена
11,990ден.
Достапност:
На залиха
Модел:
8895040
Производител:
EXTOL PREMIUM

Информации за партнер

КУПИ АЛАТ

Цена :
(0/5)
Вредност :
(0/5)
Квалитет :
(0/5)

Вкупно производи 1140

 • Испорака: 100-150ден.

 • Можна замена

 • Бесплатна испорака над 3000ден.

Екстремно моќна потопна пумпа со максимален проток од 650 л / мин (39.000 l / h = 39 m3 / h). Нејзиниот капацитетот на испумпување е до три пати поголем од конвенционалните потопни пумпи или моторни површински пумпи. Пумпата е наменета за транспорт на чиста вода без талог, кал или песок. Бидејќи е опремена со силна и цврста подлога со интегрирано сито и дозволува на пумпата да може да застане на дното местото кое се исцрпува. Оваа пумпа е наменета за интензивно и брзо празнење на места со вода, на пр. базени, резервоари за вода, поплавени подруми, дренажа на јами со зголемено количества на вода, итн. 

Главни технички параметри: 

 • напон / фрекфенција: 230V / 50Hz;
 • моќност: 750W;
 • max, проток 39.000 литри / час = 650 л /мин.;
 • висина на потиснување: 8м;
 • max. длабочина на потопување: 5m;
 • мин. ниво на вода: 145mm;
 • дијаметар на излезот: 3 "(75mm);
 • макс. пропусливост: 0,25mm;
 • должина на кабел: 8m;
 • вкупна тежина вклучувајќи кабел: 25kg.
Напиши мислење