• EXTOL PREMIUM Акумупаторски ножици за жива ограда+тример за трева+батерија+брз полнач, 18V Li-ion, 1500mAh

EXTOL PREMIUM Акумупаторски ножици за жива ограда+тример за трева+батерија+брз полнач, 18V Li-ion, 1500mAh

Дади прв оценка Напиши мислење
Цена
8,999ден.
Достапност:
На залиха
Модел:
8895620
Производител:
EXTOL PREMIUM

Информации за партнер

КУПИ АЛАТ

Цена :
(0/5)
Вредност :
(0/5)
Квалитет :
(0/5)

Вкупно производи 1140

  • Испорака: 100-150ден.

  • Можна замена

  • Бесплатна испорака над 3000ден.

Бидејќи квалитетната батерија е значаен трошок при купување акумулаторски алат, создадовме сет од 4 алатки, каде една батерија од 18V Li-ion, 1500mAh, која се полни со помош на брз полнач, се користи за акумупаторски ножици за жива ограда и за тример за трева. Време на полнење 1 час.

Напиши мислење