Magic Leverage твистери за виткање на коса, кои се користат едноставно и за брзо време ќе имате навиткана коса како од фризерски салон. Лесно може да ја средите вашата коса, доколку немате многу време. За само неколку минути и ќе имате кадрици полни со волумен. Без хемикалии, отпорни се на високи температури и лесно се перат. Во едно пакување имате дури 16 твистери а со оваа понуда за цена од едно пакување добивате 2.

Едно пакување содржи

18 парчиња:
9 големи од 35cm и

9 мали од 20cm
Напиши мислење

Magic Leverage Твистери за виткање на коса - 2 за цена од 1

Сеуште неоценето Напиши мислење
Цена
499ден.
Достапност:
На залиха
Код на продуктот:
Magic Leverage

  • Испорака: 100-150ден.

  • Безбедно купување

Сподели

Видени производи