Max Puls MP-GH15 - Тајфун на гас

  • Max Puls MP-GH15 - Тајфун на гас
Цена
6.990ден. 5.600ден.

Заштеда 1.390ден.

Достапност:
На залиха
Код на продуктот:
8257

  • Испорака: 100-150ден.

  • Безбедно купување

Сеуште неоценето Напиши мислење

Сподели

 Моќност: 15kW
- Издувна моќ: 300m3/h
- Капацитет на затоплување: 116m3
- Тежина: 4.6kg
- Гаранција: 1 година

Напиши мислење

Видени производи