Max Puls MP-GH30 - Тајфун на гас

  • Max Puls MP-GH30 - Тајфун на гас
Цена
9.500ден. 7.700ден.

Заштеда 1.800ден.

Достапност:
На залиха
Код на продуктот:
8258

  • Испорака: 100-150ден.

  • Безбедно купување

Сеуште неоценето Напиши мислење

Сподели

 Моќност: 30kW
Издувна моќ:  650m3/h
Капацитет на затоплување: 310m3
Тежина: 6.2kg
Гаранција: 1 година

Напиши мислење

Видени производи