• MaxPuls Машина за перење под висок притисок MP-HPW18 1800W 10MPa

КАРАКТЕРИСТИКИ:

 • Напон: 220-240V≈50/60Hz
 • Моќност: 1800W
 • Работен притисок: 10MPa( 100 bar)
 • Дозволен притисок: 14MPa (140
 • bar)
 • Работен проток: 6 l/min
 • Максимален проток: 7 l/min
 • Макс. дозволен притисок на вода:
 • 1.2MPa(12 bar)
 • Макс. Температура на вода: 50ºC
Напиши мислење

MaxPuls Машина за перење под висок притисок MP-HPW18 1800W 10MPa

Сеуште неоценето Напиши мислење
ВАЖИ УШТЕ: 0 0 0 0
Цена
6.200ден. 5.400ден.

Заштеда 800ден.

Достапност:
На залиха
Код на продуктот:
9162
Производители
MAXPULS

 • Испорака: 100-150ден.

 • Безбедно купување

Сподели

Видени производи