MaxPuls Машина за перење под висок притисок MP-HPW27 2500W 13MPa

 • MaxPuls Машина за перење под висок притисок MP-HPW27 2500W 13MPa
Цена
11.900ден.
Достапност:
На залиха
Код на продуктот:
9163
Производители
MAXPULS

 • Испорака: 100-150ден.

 • Безбедно купување

Сеуште неоценето Напиши мислење

Сподели

КАРАКТЕРИСТИКИ:

 • Напон: 220-240V≈50Hz
 • Моќност: 2500W
 • Работен притисок: 13MPa( 130 bar)
 • Дозволен притисок: 19.5MPa(195 bar)
 • Работен проток: 7 l/min
 • Максимален проток: 7.8 l/min
 • Макс. дозволен притисок на вода:
 • 1.2MPa(12 bar)
 • Макс. Температура на вода: 50ºC
Напиши мислење

Видени производи