MBS Smederevo 7E Шпорет на цврсто гориво

Цена
11.999ден.
Достапност:
На залиха
Код на продуктот:
MBS-7E
Производители
MBS Smederevo

 • Испорака: 100-150ден.

 • Безбедно купување

Сеуште неоценето Напиши мислење

Сподели

MBS Smederevo 7E, ќе ве врати во минатото, во времето на бабината кујна. Синоним за топол дом, исполнет со мирис на врел леб. Неуспешно копиран од многу други, опстои со традиција и квалитет. Шпорет на цврсто гориво со рерна!

КАРАКТЕРИСТИКИ:

 • димензии на шпоретот: 740 x 820 x 645 mm;
 • димензии на рерната: 200 x 430 x 460;
 • димензии на ложиштето: 250 x 200 x 400;
 • моќност: 8,5 / 10 kW;
 • ефикасност: дрво 82%, јаглен 83%;
 • капацитет на греење: 56 m2 дрво, 63 m2 јаглен;
 • тежина на шпоретот: 85 kg;
 • одвод за чад: лев / десен;
 • пречник на одводот за чад: Ф120;
 • гориво: дрво и јаглен.
Напиши мислење

Видени производи