• RAIDER Pro Сет батериска бормашина + додатоци

КАРАКТЕРИСТИКИ:

Батериска бормашина

 • батерија: 10.8V/1300mAh/Li-lon;
 • вртежи: 0-500/min;
 • време на полнење: 3-5часа;
 • футер: Ø0.8-10mm;
 • макс.момент на затегање: 20Nm;
 • степен за рег.на.врт.момент: 20+1;
 • макс.момент на затегање: 15Nm;
 • реверс.

Рамна брусилка

 • футер: Ø1.8-3.2mm;
 • вртежи: 5.000-25.000/min;
 • брзина: 10.

ЛЕД Лампа

 • 18 x 1.7W Led.
Напиши мислење

RAIDER Pro Сет батериска бормашина + додатоци

Сеуште неоценето Напиши мислење
Цена
4.780ден.
Достапност:
На залиха
Код на продуктот:
7165
Производители
RAIDER Pro

 • Испорака: 100-150ден.

 • Безбедно купување

Сподели

Видени производи