Комплетно пакување содржи:

  • Две далечински
  • Централен контролер
  • Потребна кабелска инсталација
  • Упатство за монтажа
Напиши мислење

RoadRover Систем за централно далечинско заклучување за возила

Сеуште неоценето Напиши мислење
Цена
1.150ден.
Достапност:
На залиха
Код на продуктот:
car1

  • Испорака: 100-150ден.

  • Безбедно купување

Сподели

Видени производи