Сеф 4619 - 38 cm х 35 cm х 36 cm

  • Сеф 4619 - 38 cm х 35 cm х 36 cm
Цена
6.299ден.
Достапност:
На залиха
Код на продуктот:
4619

  • Испорака: 100-150ден.

  • Безбедно купување

Сеуште неоценето Напиши мислење

Сподели

Карактеристики:

  • Димензии: 38 cm х 35 cm х 36 cm (46,8 cm3)
  • Тежина: 10 kg
  • Дигитален екран со тастатура која може да се програмира употребувајќи ги од 1 до 8 бројките
  • Се заклучува ако се внесе неколку пати погрешен код и мора да се отклучи со клуч
  • Можност за заштрафување во ѕид
  • Со сефот добивате два клучеви и штрафови за прицврстување
  • 6 месеци гаранција на електронските делови

Напиши мислење

Видени производи