Сеф 4620 - 52 cm х 35 cm х 36 cm

 • Сеф 4620 - 52 cm х 35 cm х 36 cm
Цена
8.590ден.
Достапност:
На залиха
Код на продуктот:
4620

 • Испорака: 100-150ден.

 • Безбедно купување

Сеуште неоценето Напиши мислење

Сподели

Карактеристики:

 • Димензии: 52 cm х 35 cm х 36 cm (65,5 cm3)
 • Тежина: 13 kg
 • Дигитален екран со тастатура која може да се програмира употребувајќи ги од 1 до 8 бројките
 • Се заклучува ако се внесе неколку пати погрешен код и мора да се отклучи со клуч
 • Можност за заштрафување во ѕид
 • Два клучеви и штрафови за прицврстување
 • 6 месеци гаранција на електронските делови

Напиши мислење

Видени производи