• Сет Iskra HL SD 15Li 1036 Батериски штрафцигер+сет алати ЕРО 60

Сет алати во куфер - ERO 60

Прилагодлив клуч: 200 mm (8 ");

• Универзален нож: 18 mm;
• Дијагонала клешти: 150 mm (8 ");
• Комбинирани клешти: 150 mm (8 ");
• Трака: 3 m x 16 mm.

• Имбус клуч 1.5 - 10 мм;
• Клуч за стегнување: 6,35 mm (1/4 ");
• Приклучоци: 1/4 "x 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 mm;
• Чекан: 227g (8 унци).

• 25 mm наставки: (32 парчиња);
• слот наставки (SL): 3, 4, 5, 5, 6, 6, 7;
• крст наставки(PH): 0, 1, 2, 2, 3;
• крст наставки со звезди(PZ): 0, 1, 2, 2, 3;
• Имбус наставак (H): 1,5, 2, 3, 4, 5, 6;
• Квадратен наставак (S): 1, 2, 3;
• Torx наставки (Т): 10, 15, 20, 25, 27, 30.

• Ниво: 220 mm (9 ");
• Магнетна рачка: 6,35 mm (1/4 ");
• Магнетен продолжен подесувач: 50 mm;
• Пакување: кутија.


Iskra HL SD 15Li 1036 Батериски штрафцигер

  • Напон: 3,6V 
  • Моќност : Li-ion Батерија ( 1,3Ah ) 
  • Вртежи во празно: 180 / мин-1 
  • Вртежен момент : 3 Nm 
  • LED сијалица
  • Самозатезна глава : Ø 6,35 mm ( максимум) 
  • Димензии на пакувањето (во mm) : 153 (В ) x 173 ( Ш) x 60 (Д) 
  • Нето тежина: 0.298 kg
Напиши мислење

Сет Iskra HL SD 15Li 1036 Батериски штрафцигер+сет алати ЕРО 60

Сеуште неоценето Напиши мислење
Цена
3.738ден.
Достапност:
На залиха
Код на продуктот:
137
Производители
Iskra

  • Испорака: 100-150ден.

  • Безбедно купување

Сподели

Видени производи