• Сет: RAIDER Pro Батериска бормашина RD-CD12WL 18V+СЕТ метро, прободник, фазомер, имбуси 5пар., скалпер и изолир

КАРАКТЕРИСТИКИ:

 • Батерија: 18V/1200mAh Ni-Cd
 • Вртежи: 0-550/мин
 • Време на полнење: 3-5 часа
 • Футер: 0.8-10mm
 • Максимален момент на затегање: 15 Нм
 • Контрола на затегање: 16+1 
 • Реверс опција
 • 12 додатоци
 • Гаранција: 6 месеци


СЕТ метро, прободник, фазомер, имбуси 5пар., скалпер и изолир

Напиши мислење

Сет: RAIDER Pro Батериска бормашина RD-CD12WL 18V+СЕТ метро, прободник, фазомер, имбуси 5пар., скалпер и изолир

Сеуште неоценето Напиши мислење
Цена
2.599ден.
Достапност:
На залиха
Код на продуктот:
631038
Производители
RAIDER Pro

 • Испорака: 100-150ден.

 • Безбедно купување

Сподели

Видени производи