• СЕТ: Сет маска со наочари + Хилта MPHD005 + Заштитни ракавици

СЕТ: Сет маска со наочари + Хилта MPHD005 + Заштитни ракавици


Карактеристики:

 • Електричен ударен чекан,
 • Моќност 850W,
 • Вртежи: 800/мин.
 • Вртежи без удар: 3.150/мин,
 • Футер: SDS+,
 • Дупчење во челик 13мм,
 • Дупчење во дрво 40мм,
 • Дупчење во камен 26мм,
 • Тежина 4.7 кг
Напиши мислење

СЕТ: Сет маска со наочари + Хилта MPHD005 + Заштитни ракавици

Сеуште неоценето Напиши мислење
Цена
4.490ден.
Достапност:
Код на продуктот:
631049
Производители
MAXPULS
 • Испорака: 100-150ден.

 • Безбедно купување

Сподели

Видени производи