Tommee Tippee Готвач на пареа/блендер

  • Tommee Tippee Готвач на пареа/блендер
Цена
9.500ден.
Достапност:
На залиха
Код на продуктот:
BSM334
Производители
Tommee Tippee

  • Испорака: 100-150ден.

  • Безбедно купување

Сеуште неоценето Напиши мислење

Сподели

Овој апарат овозможува состојките кои ги приготвувате да ги задржат своите нутритивни вредности. Истовремено лесно ја блендира храната со можност да ја добиете посакуваната текстура во зависност од возраста на бебето. Можноста да одберете опција без да менувате одделно на блендирање и пареа.
Содржи сад за готвење на пареа, блендер, 2 садови за замрзнување храна, шпатула
*Tommee Tippee Готвачот на пареа/блендер – овозможува готвење на пареа на овошје, заленчук и месо и блендирање на истите во различни текстури прилагодени на возраста.
*Овој апарат заштедува драгоцено време кое можете да го посветите на вашето бебе, без да губите време во класична припрема на оброци. Без напор ќе приготвите здрави оброци со помалку неред и помалку стрес.
*Ги задржува вкусовите и нутритивните вредности.Кога циклусот на пареа завршува, уредот автоматски ја блендира храната, нема потреба од префрлање на храната и неред. Блендирањето е во повеќе текстури и е погодна за сите развојни фази од развојот на вашето бебе. Има копче со кое можете да ја одберете функцијата помеѓу блендирање и пареа. Тајмерот ќе ви овозможи да го персонализирате готвењето врз основа на вашите рутини и фази за хранење.
*Ставете мали коцки од храната во садот и поставете го на апаратот: сетирајте ги пареата и блендирањето на посакуваната текстура-30 мин максимум време за готвење на пареа, 2 секунди пулсирачко блендирање. Звукот ќе го означи крајот на процесот и храната е спремна.

Напиши мислење

Видени производи