• TONS-FORM Сет од 3 клешти

Сетот содржи:

  • 1х TONS-FORM Моторцангла, 160mm/6''
  • 1х TONS-FORM Цвицангла, 160mm/6''
  • 1х TONS-FORM Шпицангла, 160mm/6''


Напиши мислење

TONS-FORM Сет од 3 клешти

Сеуште неоценето Напиши мислење
Цена
600ден. 485ден.

Заштеда 115ден.

Достапност:
На залиха
Код на продуктот:
3534-3537-3540
Производители
TONS-FORM

  • Испорака: 100-150ден.

  • Безбедно купување

Сподели

Видени производи