Тенда за тераса за пријатна сенка во летните денови, со механизам за пуштање и собирање.

 • Одлична за заштита од сонце.
 • Со механизам за пуштање и собирање
 • Ширина 2метри
 • Отворена до максимум 1.5м
 • Се монтира со штрафење на ѕид

Материјал:

 • Платно
 • Метална конструкција

Бои:

 • 9045 -  Тенда за тераса ТЕМНО СИВА - 200х150цм 
 • 9048 -  Тенда за тераса СВЕТЛО КАФЕАВА - 200х150цм 
 • 9051 -  Тенда за тераса ТЕМНО ЦРВЕНА - 200х150цм 
 • 7780 -  Тенда за тераса БЕЖ - 200х150цм 
 • 7781 -  Тенда за тераса СИНО БЕЛА - 200х150цм 
 • 7782 -  Тенда за тераса ЖОЛТО БЕЛА - 200х150цм 


Напиши мислење

TONS Тенда за тераса 200х150цм

Сеуште неоценето Напиши мислење
Цена
6.800ден.
Достапност:
На залиха
Код на продуктот:
9045-9048-9051-7780-7781-7782
Производители
TONS

 • Испорака: 100-150ден.

 • Безбедно купување

Сподели

Видени производи