• Вратило DOOR GYM

Повеќе наменската справа Door Gym Extreme обезбедува комплетно да го зајакнете горниот дел од Вашето тело со едноставната справа кој што го овозможува тоа.
Справата е дизајнирана така да може да се вклопи во широкиот спектар на вратни рамки и располага со уникатен дизајн кој што не дозволува оштетување на Вашите врати. 
Справата ќе Ви овозможи да го создадете телото кој што сте го посакувале со секојдневно вежбање. Самата справа е компактна и лесно пренослива која што нема да зафаќа голем простор од Вашиот дом.

Напиши мислење

Вратило DOOR GYM

Сеуште неоценето Напиши мислење
Цена
1.000ден. 650ден.

Заштеда 350ден.

Достапност:
На залиха
Код на продуктот:
86
Производители
Runners

  • Испорака: 100-150ден.

  • Безбедно купување

Сподели

Видени производи