Вратило DOOR GYM EXTREME

Цена
950ден.
Достапност:
На залиха
Код на продуктот:
77
Производители
Runners

  • Испорака: 100-150ден.

  • Безбедно купување

Сеуште неоценето Напиши мислење

Сподели

Совршената справа Door Gym Extreme обезбедува комплетно да го зајакнете горниот дел од Вашето тело со едноставната справа кој што го овозможува тоа.
Справата е дизајнирана така да може да се вклопи во широкиот спектар на вратни рамки и располага со иникатен дизај кој што не дозволува оштетување на Вашите врати. 
Справата ќе Ви овозможи да го создадете телото кој што сте го посакувале со секојдневно вежбање. Самата справа е копактна и лесно пренослива која што нема да зафаќа голем простор од Вашиот дом.

Напиши мислење

Видени производи