Вратило IRON GYM XTREME

Цена
1.500ден.
Достапност:
На залиха
Код на продуктот:
76
Производители
Runners

  • Испорака: 100-150ден.

  • Безбедно купување

Сеуште неоценето Напиши мислење

Сподели

Повеќе наменската справа Iron Gym Xtreme обезбедува комплетно да го зајакнете горниот дел од Вашето тело со едноставната справа кој што го овозможува тоа.
Справата е дизајнирана така да може да се вклопи во широкиот спектар на вратни рамки и располага со уникатен дизајн кој што не дозволува оштетување на Вашите врати. 
Справата ќе Ви овозможи да го создадете телото кој што сте го посакувале со секојневно вежбање. Самата справа е компактна и лесно пренослива, кој што нема да зафати голем простор од Вашиот дом.

Напиши мислење

Видени производи