WHIRLPOOL Хоризонтален замрзнувач WHM-3111 311 lit.

Цена
16.998ден. 14.999ден.

Заштеда 1.999ден.

Достапност:
На залиха
Код на продуктот:
THMR-Cd- 9152607
Производители
Whirlpool

 • Испорака: 100-150ден.

 • Безбедно купување

Сеуште неоценето Напиши мислење

Сподели

 • Хоризонтален замрзнувач, во бела боја, со најнова технологија.
 • Лесен за чистење и оддржување.
 • Со 10% повеќе простор (311 lit.).
 • Има опција за брзо замрзнување, со кое се зачувува свежината на храната.
 • Има контра тежина на вратата, која овозможува споро затворање – без ризик од удар.
 • Има индикатор во црвено светло кое предупредува ако температурата се покачи до -8 C.
 • Има опција за заклучување.
 • Има одводен отвор кој дозволува да истече водата по одмрзнувањето.
 • Со А+ енергетска ефикасност – замрзнувачот е штедлив и тивок.
 • Има 3 големи кошници.
 • Има внатрешно осветлување.

Гаранција: 2 години.

Напиши мислење

Видени производи